Demokveld 8. februar

Velkommen til demokveld arrangert av KANDU i forbindelse med Pikslar-utstillinga på Frogner kino onsdag 8. februar 2012 kl 18:00 til 21:00! Dokumentar om demoscenen, «Moleman 2 – Demoscene – The Art of the Algorithms» (90 minutter) KANDU og Solskogen-demopartyet er stolt av å kunne invitere deg til en gratis visning […]

Frogner Kino
Velkommen til demokveld arrangert av KANDU i forbindelse med Pikslar-utstillinga på Frogner kino onsdag 8. februar 2012 kl 18:00 til 21:00!

Dokumentar om demoscenen, «Moleman 2 – Demoscene – The Art of the Algorithms» (90 minutter)

KANDU og Solskogen-demopartyet er stolt av å kunne invitere deg til en gratis visning av dokumentaren «Moleman 2 – Demoscene – The Art of the Algorithm». Filmen er fullengde og profesjonelt produsert dokumentar om subkulturen som er demoscenen. Filmen vises i full 1080p og har engelsk teksting.

Demovisning på storskjerm

Etter dokumentaren lover vi en annerledes demovisning, med utstyr for skikkelig kino og projisering med førsteklasses utstyr på et svært lerret!

Mat og drikke

Café V holder til vegg i vegg, og vi åpner en egen dør direkte inn til kafeen. Du står fritt til å ta med deg mat og drikke, inkludert alkohol, fra kafeen og inn i kinosalen så lenge du ikke søler :-).

Påmelding

Arrangementet er gratis, bruk påmeldingsskjemaet.

Om Frogner kino

Kinoen er nylig ombygget og har svært behagelige seter, flunkende nytt kinoanlegg og svært god 2K-projektor. Det er lett å komme seg til Frogner kino med kollektiv eller bil. Adressen er Frognerveien 30, 0263 Oslo. Nærmeste trikkestopp er Elisenberg og Lille Frogner allé.

 
Vis større kart 

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.

Du kan bruke HTML-taggene og atributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>