Det har vært en utrolig spennende uke hittil! Etter masse intenst arbeid, ble utstillingen åpnet sist mandag klokka 13:37. digi.no dekket åpningen med artikkelen «Se norsk demoscene gjennom 20 år». I tillegg til de mange tusen reisende som har sett utstillingen i Kunstpassasjen på Jernbanetorget, har utstillingen på Internett fått flere tusen besøk fra mennesker verden over! Pikslar.no har fått treff fra hele 36 land!

På infoskjermene på Jernbanetorget har vi også nevnt en konkurranse hvor DU kan få DITT kunstverk utstilt på Jernbanetorget. Mer informasjon om denne konkurransen finner du her!

Siden åpningen har vi også fått lagt til en rekke nye demoer og korrigert noen faktafeil. Noen av demoene har også blitt recappet, for å øke kvaliteten på materialet som vises. I tillegg har vi lenket til herlig musikk fra demoscenen.

Siden utstillinga på Internett har fått bred interesse verden over, har vi også oversatt nettsiden til engelsk!

Legg igjen kommentar

Your email address will not be published.

Du kan bruke HTML-taggene og atributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>